Magazinul www.Chic-Girl.ro este un magazin online de haine ieftine de dama disponibile pe marimi mari. El reprezinta un proiect ce are la baza cateva principii simple: Calitate garantata, Corectitudine, Punctualitate, Profesionalism.

Obiectivul nostru este de a oferi haine pentru femei plinute care se confrunta cu o mare problema cand trebuie sa isi innoiasca garderoba de haine.

Astfel, te asteptam cu o colectie de rochii elegante ieftine, rochii de zi ieftine, pantaloni, bluze, bolerouri, bleizere si multe alte haine disponibile pe masuri mari: 40 (L), 42 (XL), 44 (XXL), 46 (3XL), 48 (4XL), 50 (5XL), 52 (6XL), 54 (7XL), 56 (8XL), 58 (9XL)

Vino si descopera oferta noastra de haine ieftine si obtii: Eleganta, rafinament, stil... Toate pentru tine! It's Chic-Girl.ro.

Pe Chic-Girl.ro ai garantia satisfactiei totale, ai livrare in 24-48 de ore si respectul pe care-l meriti.

Fiind o echipa tanara suntem deschisi la ideile si sugestiile dumneavoastra si vom face tot posibilul sa punem in practica ideile dumneavoastra, facandu-va cumparaturile online mult mai usoare si mai sigure.

Va invitam sa parcurgeti categoriile de haine ieftine marimi mari, oferta noastra fiind mereu in dezvoltare, si credem ca cel putin o rochie de zi sau de ocazie va va atrage atentia.

Va multumim si va mai asteptam!

Echipa Chic-Girl.ro