Daca produsele pe care le-ati cumparat nu sunt marimea sau culoarea potrivite sau descoperiti ca nu sunt potrivite scopului pentru care le-ati achizitionat prin intermediul site-ului www.Chic-Girl.ro va oferim posibilitatea returnarii acestora. 

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014 in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii produselor, fara penalitati si fara a invoca vreun motiv. Returnarea produselor se va face in termen de 5 zile de la anuntarea intentiei de returnare. 

Pentru a va exercita dreptul de retur, trebuie sa completați si sa trimiteti o solicitare in care va exprimati intentia de returnare a produsului, folosind formularul de contact pe care il gasiti la urmatoarea adresa: http://www.chic-girl.ro/contact.

Costurile ocazionate de returnare sunt suportate dupa cum urmeaza:

- de catre Yo-Ty Promo Store Srl in cazul in care produsul livrat nu este identic cu cel comandat (marime, culoare, detalii);

- de catre Yo-Ty Promo Store Srl in cazul in care se doreste inlocuirea produselor.

- de catre client, in cazul in care doreste returnarea contravalorii comenzi, din motive neimputabile firmei Yo-Ty Promo Store Srl (produsul este identic cu cel comandat).

Pentru retur, va rugam sa utilizati serviciile unei firme de curierat. NU trimiteti produsul prin serviciul de mesagerie al POSTEI ROMANE. Va rugam nu trimiteti returul cu taxa ramburs.

Pentru a fi acceptate la retur produsele trebuie sa fie noi (sa nu fi fost folosite, deteriorate, cu etichete rupte) si in ambalajul original. Pentru realizarea returului este necesara prezentarea facturii.

Plata contravalorii produselor returnate se face in termen de maxim 10 zile de la receptionarea de catre Yo-Ty Promo Store Srl a produsului returnat. Pentru aceasta, va rugam sa ne furnizati, prin SMS sau email, un numar de cont bancar si numele persoanei care detine contul.